Custombygge av spön

Min vision är att kunna bygga spön åt folk som har enkla eller avancerade idéer om hur deras spön ska vara och fungera.

Jag hjälper mer än gärna till att förverkliga alla önskemål som kan finnas. Det spelar ingen roll om det är ett stilrent spö med matt lack och neutrala lindningar jämtemot klingan eller om det är ett polagrafiskt spö i alla möjliga nyanser. Det mest exklusiva som man kan hitta på markanaden eller det billigaste unika som går att göra - allt går och det är bara upp till dig som beställare att sätta gränserna.
Grafit, glasspön eller bambu; välj det som passar dig bäst.

Vilka detaljer som du vill ska sitta på spöt är helt upp till dig vad du vill ha.
Vill du att jag ska bestämma och helt enkelt bara göra ett funktionellt spö av din favoritklinga så är inte det något problem.
Vad som än som ska byggas så vill jag ha en personlig kontakt för att bolla fram idén om ditt nya spö så att du inte känner dig på något sätt missnöjd när du får spöt i dina händer.

Du kommer att få ta del om momenten som jag gör under byggandes tid och kommer regelbundet att bli uppdaterad om vad jag gör.
När alla detaljer är på plats och eventuell lackning är klar så kommer inte leveranstiden vara längre än två veckor innan du har ditt nya spö i handen såvida inte annat har sagts tidigare.

Jag ser fram mot att bygga ditt framtida drömspö.
Kontakt information

KONTAKT-UPPGIFTER

Postadress: Gillbergavägen 50, 63230 Eskilstuna
Telefon: 070-358 33 90
Email: Stefan@UniqueRods.se


SOCIALA MEDIER

Facebook: www.facebook.se/UniqueRods
Instagram: www.instagram.com/UniqueRods

Då detta inte är min ordinarie sysselsättning så finns det stunder som jag inte kommer att kunna vara tillgänglig. Skicka då gärna SMS eller mail så hör jag av mig så fort jag får möjlighet.

Skicka iväg ett mail om ni har några frågor eller funderingar.

foxyform