Intensivkurs i Spöbyggnad

NÄSTA KURS: • Bokade :

Denna kurs vänder sig främst till dig som vill bygga ditt första spö, men som kanske tvekar av en eller annan anledning. Du kanske har byggt ett spö tidigare, men vill nu bygga dig ett premiumspö och tänker att kostnaden för ett eventuellt misslyckande skulle bli irriterande?

Vi kommer under tre dagar att lära oss hur man tar fram ryggraden ur klingan, limmar rullfäste, svarvar sitt eget handtag, lindar dit ringar samt lackar dessa. Jag kommer visa små knep som förenklar och underlättar, men som man kanske inte tänker på när man sitter hemma och bygger sitt första spö, vilket kan leda till att man får ett slutresultat man inte känner sig helt nöjd med.

Material och alla nödvändiga komponenter kommer att finnas på plats på kursen och enligt offert. Vad jag ska tillhandahålla får ske efter en dialog mellan dig och mig - vilket rullfäste, ringar, klinga och verktyg som du är intresserad av går vi igenom noggrant innan. Har du allting redan så tillkommer bara kursavgiften. Vill du bara komma hit och sätta igång med ditt första
bygge har jag kompletta startpaket att tillgå.

Tre dagar räcker inte till att helt färdigställa spöt, men ni får med er allt kursmaterial och kan färdigställa spöt hemma. Hemmaarbetet blir då att linda resterande ringar samt lacka dessa. Du kommer under kursen att ha lärt dig dessa steg under översikt, men jag kommer även att finnas tillgänglig efter kursens slut för hjälp på distans. Under kursen dyker många frågor upp och jag ser mer än gärna att det diskuteras hela tiden om alla steg och idéer som kommer fram.

Jag kan även erbjuda färgning av klingor till den färg som du själv önskar. Detta tar dock lite tid och kan endast ordnas om det finns gott om tid innan kursstart.

I kursavgiften så ingår förtäring i form av frukost, luch och middag. Givetvis så finns fika att tillgå under hela kursen.

Kontakt information

KONTAKT-UPPGIFTER

Postadress: Gillbergavägen 50, 63230 Eskilstuna
Telefon: 070-358 33 90
Email: Stefan@UniqueRods.se


SOCIALA MEDIER

Facebook: www.facebook.se/UniqueRods
Instagram: www.instagram.com/UniqueRods

Då detta inte är min ordinarie sysselsättning så finns det stunder som jag inte kommer att kunna vara tillgänglig. Skicka då gärna SMS eller mail så hör jag av mig så fort jag får möjlighet.

Skicka iväg ett mail om ni har några frågor eller funderingar.

foxyform